به گزارش خبرنگار مهر، مهدی آرایی در مراسم اختتامیه جشنواره قصهگویی انقلاب اظهار داشت: قصه گویی یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی و هنری استان یزد است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد در صدد است جشنواره چله قصهها را به صورت سلسلهوار برگزار کند.
وی عنوان کرد: با برگزاری سلسله جشنوارههای چله قصهها، میتوانیم هر سال دو بار شاهد گردهمایی قصهگویان استان باشیم.
آرایی بیان کرد: نیاز و عطش به قصه گویی در حوزههای آموزشی و پرورشی در جهان امروز افزایش یافته به گونهای که در همه هنرها حتی در ترانه و موسیقی، رد پای قصه را میبینیم.
دبیر تخصصی جشنواره قصهگویی چله انقلاب تاکید کرد: وقتی جامعه اینقدر به قصه و قصهگویی عطش دارد، باید این محفلها را جدیتر بگیریم و چله قصهها نیز با توجه به نیاز و علاقه مخاطب شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه جشنواره چله انقلاب با انتخاب قصههای دارای مفاهیم و ارزشهای انقلابی، اهداف و معارف انقلاب را پیگیری کرده اما از سال آینده محور قصهها و جشنوارهها گسترش می یابد و قصههای عامیانه و آشنایی با مفاخر نیز در جشنوارهها گنجانده خواهد شد.
آرایی همچنین یادآور شد: کمتر از ۱۰ روز آینده، فاز دوم جشنواره قصهگویی آغاز میشود و قصهگویان در گروههای مشخص به روستاها، حاشیه شهرها، مدارس و اماکن فرهنگی و هنری می روند و در آنجا قصه اجرا میکنند.
وی تصریح کرد: در دهه فجر با این گروهها حداقل ۴ هزار گروه کودک و نوجوان پای قصههای قصهگویان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد خواهند نشست.
آرایی در مورد چله قصهها نیز بیان کرد: به پیشنهاد مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، یک نشان برای این جشنواره طراحی شد و قرار است هر سال در یکی از شهرستانهای استان یزد برگزار شود و قرار است این پرچم دست به دست در کل استان بچرخد و تمام شهرستانها در جشنواره انقلاب شرکت کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: همه ما بتوانیم با انتقال ساده صحبتها، نفس به نفس قصهگو باشیم و باعث رونق گرفتن قصه در جامعه شویم.
نظر شما